Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'repair'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Feedback, Announcements and Crew Deals
    • Site Announcements
    • Site Feedback & Support
    • Crew Deals
  • CenturionCrew.Com
    • Centurion Boats General Discussion
    • Centurion Boat Accessories, Electronics and Modifications
    • Centurion Boat Maintenance, Performance, Troubleshooting
    • News From Centurion Boats and Dealers!
    • Centurion Boat Owners Hook-Up
  • SupremeCrew.Com
    • Supreme Boats General Discussion
    • Supreme Boat Accessories, Electronics and Modifications
    • Supreme Boat Maintenance, Performance, Troubleshooting
    • News From Supreme Boats and Dealers!
  • General Discussions
    • Watersports & Related Gear
    • Marine Audio
    • Articles by Members
    • Off Topic
    • Boat Shows, Local Events and Gatherings

Marker Groups

  • Members
  • Centurion Boat Dealers
  • Centurion Boats/Fineline Industries

Calendars

There are no results to display.

Categories

  • Boats
  • Gear

Found 1 result

  1. I bought a 2000 centurion ecplise last year and used to boat pretty often for a few weeks with no issues. I then had the boat in the water and had the belt lock up on me. After starting and shutting the boat off a few times, the belt was moving freely. I thought the alternator was starting to go so I replaced it with a new one. Boat ran fine for a few more months then it happened again! Haven’t done anything with it since. I did the same thing to free the belt up again but does this lead me to think it was possibly the water pump starting to go? Or am I missing something. Any help is appreciated as the boating season is coming in a few months!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.