Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'port'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Feedback, Announcements and Crew Deals
    • Site Announcements
    • Site Feedback & Support
    • Crew Deals
  • CenturionCrew.Com
    • Centurion Boats General Discussion
    • Centurion Boat Accessories, Electronics and Modifications
    • Centurion Boat Maintenance, Performance, Troubleshooting
    • News From Centurion Boats and Dealers!
    • Centurion Boat Owners Hook-Up
  • SupremeCrew.Com
    • Supreme Boats General Discussion
    • Supreme Boat Accessories, Electronics and Modifications
    • Supreme Boat Maintenance, Performance, Troubleshooting
    • News From Supreme Boats and Dealers!
  • General Discussions
    • Watersports & Related Gear
    • Marine Audio
    • Articles by Members
    • Off Topic
    • Boat Shows, Local Events and Gatherings

Marker Groups

  • Members
  • Centurion Boat Dealers
  • Centurion Boats/Fineline Industries

Calendars

There are no results to display.

Categories

  • Boats
  • Gear

Found 2 results

  1. I have a 2008 Avalanche that does nothing when flipping the Port switch to fill or drain. I have checked all the fuses and checked for power. Assuming I’m using the multimeter correctly I’m getting power to the port harness. I have unplugged the port switch and plugged it into the center wiring and it works so I don’t think the switch itself is bad. I’m not sure what else to try. Any ideas on what to troubleshoot next?
  2. ballast

    When filling the startboard mid ballast throught the factory switch it now fills the port side bag not the star board bag ?? Anyone have any thoughts???
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.