Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '350'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Feedback, Announcements and Crew Deals
    • Site Announcements
    • Site Feedback & Support
    • Crew Deals
  • CenturionCrew.Com
    • Centurion Boats General Discussion
    • Centurion Boat Accessories, Electronics and Modifications
    • Centurion Boat Maintenance, Performance, Troubleshooting
    • News From Centurion Boats and Dealers!
    • Centurion Boat Owners Hook-Up
  • SupremeCrew.Com
    • Supreme Boats General Discussion
    • Supreme Boat Accessories, Electronics and Modifications
    • Supreme Boat Maintenance, Performance, Troubleshooting
    • News From Supreme Boats and Dealers!
  • General Discussions
    • Watersports & Related Gear
    • Marine Audio
    • Articles by Members
    • Off Topic
    • Boat Shows, Local Events and Gatherings

Marker Groups

  • Members
  • Centurion Boat Dealers
  • Centurion Boats/Fineline Industries

Calendars

There are no results to display.

Categories

  • Boats
  • Gear

Found 2 results

  1. Been having issues with boat for 18 months now (owned for 5 years) and have spent $10K at boat mechanics/dealers (new CPU, new top end, new cap/coils, various sensors) and still not working. Always starts and no issues at idle. When under load around 7 mph/1,800-2,000 rpm starts to misfire badly and will repeatedly do this - very heavy timing/misfiring when bumping up against this rev range. Sometimes it will get through the issue after 15 -30 minutes of trolling and trying to get on plane - seems like it just catches and timing issue goes away - maybe crazy but it seems that if water is rougher or going over wake it allows it to catch more easily. Once through the issue will run absolutely perfectly until stopped. Very rarely (but usually when been out on a bouy it will start and run just fine immediately but after 2 minutes then goes into limp mode and then the same issue happens.) Local dealer/mechanics are stumped - (Vancouver, Canada) - and I don't have a limitless budget. Basically we have nice looking floating slow moving island/tanning bed but no surfing. Really want to get this sorted out. Still love the boat and wave when it works so would love to figure out what the issue is. Have the time this off-season to investigate issues. Wondering if this could be related to fuel pump/corroded wires? Other ideas or suggestions would be welcome? 2006 Avalanche C4 Storm Series New core put in 2017 Approx. 300 hours on boat
  2. hello new to the forum so forgive me in advance i have a 2002 centurion hurricane with the 350 Mag MPI Tow Sports s/n OM310293. yesterday on the water the serpentine belt slipped off, i was able to salvage part of the belt to get back to the dock thank goodness. at first i thought the idler pulley must have a bad bearing, so went home to order parts and this is where the trouble started. when i look up parts for the serpentine belt and a replacement pulley i get conflicting part numbers. (807757T idler pulley 3" diameter) or (864625T idler pulley 4.25") same with the serpentine belt i get (8638765 serpentine belt 87.5") and (807755 serpentine belt 88") what puzzles me is the sizes... is it universal because of the idler pulley bracket has an adjustment? i called a local shop and when they look it up same thing... please help id like to get back out on the water :))))
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.