Jump to content
Sign in to follow this  
CrewAdmin

FEEDBACK: New look of CenturionCrew.Com and SupremeCrew.Com

Recommended Posts

CrewAdmin    193

We put a lot of time and effort into giving the community a new modern look and feel. There is more to come. Please let us know if you see any issues or have suggestions. Let us know what everyone thinks?

Share this post


Link to post
Share on other sites
CrewAdmin    193

We have made some adjustments to make the site more mobile friendly, let us know what you think?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Darkside    248

So far i really like it.

 Y'all have a thankless task, and i know how much work goes into upgrades, etc.  So thank you, and keep up the good work!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
chenige    83

Looks good. Thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
prorider17    30

Haven't found any bugs just yet, but I'm really liking the layout!! Any changes for uploading pics or embedding pics?

Share this post


Link to post
Share on other sites
STS DEVCO    0

The new look and site efficiency is GREAT!!!   Nice job!!  Thank you for your time and effort. 

Now get out on the water!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Troy    191

Looking good! Thanks for all you all do!

Share this post


Link to post
Share on other sites
InfinitySurf    206

Everything does look great. Something strange happened to me...and is why I thot the site was down longer than it was. I cant just go to Centurioncrew.com....I put it into google and then click on the sub-category "forums". If I click directly on Centurioncrew.com, it says there is an error. Could just be my computer, but figured its worth a mention in case its happening to others and some people are not logging in cause they thing site is still down.

Thanks for all you do!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bongo Fury    641

Infinity...I was just about to post the exact same issue.  Even when I am on the site and click on Home it takes me to the error page.

Admin....site looks awesome!!   As always....THANK YOU!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bobby Elite    6

clear your cache and cookies. I was having same problems, after that and relogging in everything seems to be working

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bongo Fury    641

I would love to see the chatbox back on the home page again.....it is never used anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.